ЧПП ОГЛАСУВАЧИ

Прикажи ги сите
Што е keepaneye.mk?

- keepaneye е првата македонска платформа за интернет маркетинг. Платформата на огласувачите им овозможува лесно, ефективно и економски исплатливо рекламирање, додека сопствениците на веб сајтови преку keepaneye остваруваат екстра заработка.

Како да се регистрирам во Keepaneye?

- за да се регистрирате во системот кликнете на копчето регистрирај се во горниот десен агол на страната, потоа одберете го Вашиот кориснички профил (огласувач или веб сајт) и потполнете ги полињата. Откако сте се регистрирале ќе ви пристигне е-пошта со потврда за вашата регистрација.

Како да ги сменам корисничкото име и лозинка?

- Откако ќе се најавите во keepaneye, преку менито корисничка сметка можете да ги промените сите детали од вашата сметка.

Ја заборавив лозинката?

- доколку сте ја заборавиле лозинката, во страната за најава притиснете на линкот „Ја заборавив својата лозинка„ и следете ги упатствата за да ја ресетирата вашата лозинка.

Како можам да додадам средства за рекламирање на мојата сметка во Keepaneye?

- откако ќе се најавите во Keepaneye можете да побарате да се одобрат средства на вашата корисничка сметка.

Како да креирам реклама?

- процесот на креирање реклама е опишан во следниот линк

Каде ќе се прикажува мојата реклама?

- Рекламите од keepaneye се појавуваат кај сите сајтови кои поставиле зона од keepaneye. Во поголем дел зоните се поставени под текстовите или странично од текстовите во внатрешните страни од сајтовите.

Колку треба да чекам за да почне рекламата да се прикажува?

- Креираните реклами треба да се активираат. Активирањето на рекламите се врши со доделување на средства на огласот. Откако огласот е активиран истиот ќе почне со прикажување веднаш.

Како ќе знам до колку луѓе допрела мојата реклама?

- Откако ќе се логирате во системот, во менито статистика можете да ги видите ефектите на Вашата реклама. Статистиката ги вклучува следните параметри: Број на импресии (прикажувања на рекламата), Уникатни Импресии (број на уникатни ИП адреси), кликови и уникатни кликови (еден клик од една ИП адреса).

ЧПП МЕДИУМИ

Прикажи ги сите
Што е keepaneye.mk?

- keepaneye е првата македонска платформа за интернет маркетинг. Платформата на огласувачите им овозможува лесно, ефективно и економски исплатливо рекламирање, додека сопствениците на веб сајтови преку keepaneye остваруваат екстра заработка.

Како да се регистрирам во Keepaneye?

- за да се регистрирате во системот кликнете на копчето регистрирај се во горниот десен агол на страната, потоа одберете го Вашиот кориснички профил (огласувач или веб сајт) и потполнете ги полињата. Откако сте се регистрирале ќе ви пристигне е-пошта со потврда за вашата регистрација.

Како да ги сменам корисничкото име и лозинка?

- Откако ќе се најавите во keepaneye, преку менито корисничка сметка можете да ги промените сите детали од вашата сметка.

Ја заборавив лозинката?

- доколку сте ја заборавиле лозинката, во страната за најава притиснете на линкот „Ја заборавив својата лозинка„ и следете ги упатствата за да ја ресетирата вашата лозинка.

Како да креирам зона?

- откако сте се регистрирале контактирајте со нашиот тим околу процесот за креирање на рекламни зони.

Како да го поставам кодот од keepaneye?

- Превземениот код од keepaneye.mk можете да го ставите во хтмл кодот на вашата страна како во примерот:

<html> <body> Тука внесете го кодот од keepaneye.mk </body> </html>

Кои формати на реклами ги подржува Keepaneye?

- Нашата платформа нуди 2 типа на интернет реклами: текстуални реклами и реклами со слика и текст.

Кои димензии на зони се достапни во Keepaneye?

- Минимални димензии за зони со текстуални реклами се 200х60, а за зони со реклами со слика и текст се 300х50.

Колку ќе заработувам со Keepaneye?

- заработката од рекламите на keepaneye е во зависност со посетеноста и кликовите на рекламите од keepaneye на Вашиот сајт, поголема посетеност во принцип значи поголема заработка.

Кога се извршува исплата на остварените средства?

- Средствата кои ги има остварено вашиот сајт се исплаќаат на еднаш месечно. Минимален износ за исплата е 1000 денари.